Nettleton High School Commons and Office Addition

Nettleton High School Commons and Office Addition

To provide students with a protected gathering place during inclement weather, Nettleton School Board turned to us for ideas on creating a student-friendly multi-purpose area suitable for tables, seating, vending, etc. Additional offices for the principal and staff were also needed. The solution entailed designing a new office complex adjoining a spacious, high-ceiling "Commons" area, strategically located to connect two existing school buildings. We added new brick canopies at existing high school entrances. The exterior of the original high school was given a total “facelift,” with new brick veneer and metal façade to match existing campus architecture, as well as new gabled canopies at the entrance doors.

Mark Cahoon